Natte reünie 2020: ‘Op naar de Zeeuwse Meren’

Elk jaar organiseren steeds andere leden van de Midgetclub de Natte reünie. Deze zomer draaien de bemanning van de Malle Babbe en de Symbiose aan de ankerspil.

De start van de Midgetclubreünie 2020 is op maandag 3 augustus in jachthaven Kamperland aan het Veerse Meer. Om circa 16:30 uur is daar de welkomst- of steigerborrel. En om 18:00 uur lopen we naar het aan de haven gelegen restaurant Gasterij Rubens, met zicht op het oude stadje Veere, waar we het openingsdiner houden en de deelnemers informeren over de activiteiten in de komende dagen.

Op dinsdag 4 augustus, na een bezoek aan stadje Veere, varen we van Kamperland via de sluis bij Kats met stroom mee en onder de Zeelandbrug door, naar de voormalige vissershaven Colijnsplaat aan de Oosterschelde. Vanwege het tij komen we daar pas laat in de middag aan.
Woensdag 5 augustus varen we van Colijnsplaat, een korte tocht ook met stroom mee, via de Oosterschelde, Mastgat en Krabbenkreek naar St. Annaland, waar we kunnen genieten van eb en vloed.

Op donderdag 6 augustus varen we via Krabbenkreek en Zijpe naar de sluis bij Bruinisse om vervolgens op de Grevelingen naar de haven van Ouddorp te zeilen, waar de mogelijkheid is, om circa 19:00 uur in het clubhuis van Watersportvereniging Goeree te dineren.
De laatste dag vrijdag 7 augustus varen we op de Grevelingen een traject waarvan de route en activiteit nog niet vaststaan, maar uiteindelijk eindigen we in Brouwershaven waar we ons slotdiner houden en de Midgetclubreünie 2020 evalueren.

Zaterdagmorgen nemen we afscheid van alle deelnemers, na de koffie en gaat ieder zijn eigen weg verder op vakantie of naar huis.

Gerrie & Jan Mol                             – Malle Babbe-
Corry & Dirk Broeckman               – Symbiose-

Monster aan!!

(Ook als u voor één, twee of drie dagen wilt meedoen)

Klik hier voor het inschrijfformulier