Natte reünie 2023 « 3 Provincies»

Terwijl de bouw van de ‘Zeven Provinciën” in Lelystad strandt, wordt in het  zuidwestelijke deel van Nederland  de kiel gelegd voor de ‘3 Provincies’, de natte reünie van de circa 150 leden tellende Midgetclub.

De  “natte” reüniecommissie 2023, bestaat dit jaar uit de bemanningen van de 26′-ers ‘Malle Babbe’, ‘Volle Maan’ en de 31-voeter ‘Dragonder’. Zij dragen zorg voor een gezellig zeilevenement van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus 2023.

De  waterweek start met het openingsdiner in Willemstad en eindigt in Strijensas waarbij de organisatie steeds voor een ontspannen bakstagwindje, enkele gemeenschappelijke activiteiten en een slotdiner belooft te zorgen.

We hopen naast onze ouwe getrouwe reünieleden ook nieuwe deelnemers te mogen begroeten. Deze zeiltraditie wordt voor de 45-ste keer georganiseerd en is een uitgelezen kans om plezier te beleven, van elkaar te leren en allerlei vragen over en weer te stellen over het varen in een Midget.

Eén of enkele dagen meevaren is geen probleem en ook als niet-lid bent u van harte uitgenodigd eens een dagje bij de Midgetvloot aan te sluiten om de sfeer te proeven.

De Midgetreüniecommissie heeft vele talenten, maar acht zichzelf niet bijzonder muzikaal. Zij nodigt daarom de “singer-songwriters” onder ons uit om een reünielied voor 2023 op een bestaande melodie te schrijven. Voor inspiratie en informatie kunt u contact opnemen met Jan Mol: demollerie@hotmail.com. Uw inspanningen worden zeer gewaardeerd!

Zodra er meer bekend is over de “natte Midgetreünie” kunt u dat op deze pagina lezen.

Drie 26-voeters van de circa 25 deelnemers aan de Natte Reünie 2022 in Friesland