Natte reünie 2021: “Op naar de Zeeuwse Meren”

Deze zomer van 2 augustus t/m 6 augustus organiseren wij de 43ste ‘Natte’ Midgetclubreünie.  We hopen dat het coronavirus niet opnieuw roet in het eten gooit. Hier en daar moeten we misschien als organisatie iets aanpassen vanwege RIVM-regels, maar daar zal het plezier en de onderlinge saamhorigheid zeker niet onder te lijden hebben.

Door de naam krijgt u al het vermoeden dat de reünie in het zuidelijk deel van Nederland is. Maandag 2 augustus tussen 15:00 en 17:00 uur verzamelen de deelnemers in de gemeentehaven van Kamperland aan het Veerse Meer. De volgende dagen gaan we via het Veerse Meer, Oosterschelde, Keeten, Mastgat en Zijpe naar de Grevelingen met als eindbestemming Brouwershaven, voor onder andere het slotdiner. Na de koffie op zaterdagochtend 7 augustus, zwaaien we weer iedereen uit.

We hopen naast onze ouwe getrouwe reünieleden ook nieuwe leden te mogen ontmoeten, want zo’n reünie is een uitgelezen kans om plezier te beleven, van elkaar te leren en allerlei vragen over en weer te stellen over het varen in een Oostzeejol/Midget. 

Een beperkt aantal dagen meevaren is geen probleem en ook als niet-lid bent u welkom eens een dagje bij de Midgetvloot aan te sluiten om de sfeer te proeven.

Het aanmeldingsformulier graag zo snel mogelijk retour zenden naar de organisatie en na het voldoen van het deelnemersgeld noteren wij u als deelnemer(s). 

Er kan nog niet betaald worden i.v.m. onzekerheden van openingen van de restaurants. 

Dus de factuur volgt nog, wel graag aanmelden. 

Organisatie ‘Natte’ Midgetclubreünie 2021,

Gerrie en Jan & Jetty en Sal

Wenst u contact met de organiserende bemanning:

demollerie@hotmail.com.