Nieuws

Hier vind u alle nieuwtjes.
Klik hier voor een overzichtelijke inhoudsopgave.

Nautische quiz tijdens bijeenkomst Midgetclub 11 maart 2023

Datum: 28 januari 2023.

Tijdens deze voorjaarsbijeenkomst in Kortenhoef organiseert de Midgetclub een nautische quiz, waarin uw kennis over nautische- en Midgetzaken centraal staat.
Er zullen als “prijsjes” onder andere Midgetcollectorsitems te winnen zijn.
Tijdens deze middag geeft tevens de reüniecommissie opening van zaken betreffende de aanstaande Midgetclubreünie in de eerste week van augustus.… Lees verder...


Goed bezochte Winterreünie ankert op het Wad

Datum: 23 januari 2023.

Precies een maand na het invallen van de winter droomde een grote groep Oostzeejol-liefhebbers in het besneeuwde Kortenhoef weg over zomerse tochten over het Wad. Twee pleitbezorger van de stichting Nautin bepleitte met vuur de informatierijkdom van hun website voor dit vaargebied en de toepasbaarheid van de getijde-app Quicktide.… Lees verder...De Oostzee lonkt. Wie zeilt er mee?

Datum: .

Enkele leden streven ernaar om in het vaarseizoen 2023 de steven weer te wenden richting Denemarken. Op een aankondiging van Will Bokma en Jan Douwe Meindertsma, de bemanning van Midget 26 Bollemaet, is via de Midgetclub-app al belangstellend gereageerd om aan te haken.… Lees verder...


Spitsgattertje heeft het getij gemist

Datum: 8 december 2022.

Excuus! De redactie is door de wekker heen geslapen en moet wachten op het volgende hoogwater. We doen er alles aan om het decembernummer op zaterdag de 17de in uw bus te laten ploffen.