Verzekeringspremie kan voor Midgeteigenaren omlaag!

Datum: 14 januari 2020.


Op zaterdag 11 januari j.l. spijkerde vaarinstructrice Martine van de Veen de vloot bij over het manoeuvreren. Op de druk bezochte middag met veel nieuwe gezichten werden de kneepjes rond Basis-. Draai-, Contactmanoeuvres uit de doeken gedaan zodat komend vaarseizoen een flink aantal stuurmannen en-vrouwen gelouterd en vol zelfvertrouwen van wal steken met , naar verwachting, een lange reeks van schadevrije jaren voor de boeg.

De nieuwe reüniecommissie gaf aan dat alle havens voor de aankomende 43ste ‘natte’ Midgetclubreünie ‘Op naar de Zeeuwse Meren’  geregeld zijn. De vaartocht is dit jaar wat later dan gewoonlijk: van maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus. Een ieder is uitgenodigd deel te nemen, ook voor een deel van het traject.  Klik hier voor meer informatie

De behendigheid op het water kunt u op de reünie van zaterdag 29 februari verder vergroten. Op deze middag in Kortenhoef staat de zeiltrim en de verstaging centraal zodat Midgets vanaf het vaarseizoen 2020 niet alleen als eerste de haven uit zijn maar ook als eerste van het wedstrijdveld finishen.


Laat een reactie achter