Contact

Wilt u zich bij de Midgetclub aansluiten?
Stuur ons een mailtje  en u ontvangt het aanmeldingsformulier.
E-mail: info@midgetclub.nl

Organisatie en secretariaat van de Midgetclub:
Corry & Dirk Broeckman
Boeier 02-57
8242 CE Lelystad
E-mail: info@midgetclub.nl
Bankinformatie:
NL64 INGB 0006 5008 75 t.n.v. Stichting Midgetclub
BIC INGBNL2A

Redactie clubblad ‘t Spitsgattertje en beheer website:
Thécla van Geelen & Jos  Ouwehand
Bijdragen via E-mail: redactie@midgetclub.nl

De Midgetclub is onderdeel van de “Stichting Midgetclub”. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- Eem- en Flevoland onder nummer 56678991.

Om het e.e.a. te bekostigen vraagt het secretariaat een jaarlijkse financiële bijdrage van € 24,00. Inschrijfkosten zijn € 4,50. Voor deelnemers buiten Nederland is de bijdrage € 29,00 en de eenmalige inschrijfkosten zijn € 5,50.

Het secretariaat  verzoekt de bijdrage bij voorkeur via een automatische incasso jaarlijks in januari over te maken waarmee u uw unieke vrijwilligersorganisatie in stand houdt. Wanneer u uw steun aan de Midgetclub wilt beëindigen geeft u dit door aan het secretariaat.  De eventuele jaarlijkse automatische incasso stopt vanaf dat moment. Uw inschrijving , de toezending van ‘t Spitsgattertje en de mogelijkheid om op de website of in het kwartaalblad een advertentie te plaatsen vervallen aan het einde van dat kalenderjaar.

Bijeenkomsten worden altijd op een zaterdagmiddag gehouden in ontmoetingscentrum ’t Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk 145, 1241 LX, Kortenhoef. Tel. 035 656 23 44.