2017: 40 jaar Midgetclub!!!

Datum: 5 november 2016.


In 2017 hebben  inmiddels 2 tot 3 ‘generaties’  opeenvolgende Midgetzeilers 40 jaar lang de club een gezicht gegeven. Het komende jubileumjaar vraagt om ideeën die passen bij deze verdienstelijke mijlpaal.

Heeft u een idee dat  gedurende het achtste lustrumjaar een plaats verdient in ons clubblad ‘t Spitsgattertje, op onze website of tijdens een natte of droge reünie?  Mail uw suggestie naar het secretariaat: info@midgetclub.nl of plaats uw reactie onderaan de pagina.

Ter inspiratie:

Het 25-jarig jubileum werd opgeluisterd met zowel een zeil- als autotocht naar Lynæs waar de ontwerper van de Midget 20, dhr. Ir. Malta-Müller, is herdacht door het aanbrengen van een  plaquette op de plaatselijke ‘bådsværft’.

Misschien kunnen we weer eens langs gaan met wat Brasso plexiglaspoets.

Een activiteit die op de navigatietafel ligt is het gezamenlijk meedoen aan een zeeschuimzeilevenement in 2017, waarbij één of meerdere Midgets voor opstappers beschikbaar zijn. Het februarinummer bevat een formulier waarmee u kunt aangeven of u als schipper wilt meedoen of als opstapper.

In 2017 organiseert bijvoorbeeld de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK) eind mei de Hemelvaarttocht naar Lowestof en in juni de Lambertustocht en de Grote Driehoek Noordzee. Ook is er rond de langste dag de YSY Ronde om Noord-Holland…


1 reactie op “2017: 40 jaar Midgetclub!!!”

  1. Alle ‘natte reünie’ Midgetliederen opnemen en op de site beschikbaar stellen.

    Interviews met uit het beeld verdwenen Midgetzeilers: ‘Hoe gaat het met….?’

Laat een reactie achter