Cursus Wadvaren

Datum: 4 januari 2018.


Op zaterdag 20 januari 2018 organiseren we een cursus Wadvaren voor Midgetclubleden die veel interesse hebben in het varen op de Waddenzee. Dus voor leden die al vaak op de Wadden varen, maar ook voor leden die hun paden/routes willen verzetten op het Nederlandse- en ook Duitse Wad.

Menig Midgetclublid vaart tussen Harlingen en Terschelling en Vlieland of tussen Den Oever en Texel en enkele durven het aan om de andere routes te gebruiken die er mogelijk zijn op de Waddenzee.

De cursus wordt gegeven door Jan Kampherbeek uit Drachten. Jan komt uit een vissersfamilie; Hij heeft gevaren als stuurman op tankers, is zeezeiler, brengt jachten voor anderen naar elders en heeft met zijn schouw vele jaren met zijn vrouw en kinderen op de Nederlandse en Duitse Wadden doorgebracht.

Het is mogelijk tijdens de cursus vragen te stellen over het varen op de Nederlandse- en Duitse Wadden, maar het is praktisch als bij u zich nu al vragen opdoemen om deze te sturen naar het secretariaat van de Midgetclub, zodat we deze vooraf aan Jan Kampherbeek kunnen toesturen.

De cursus wordt gegeven in Ontmoetingscentrum “Het Kraaiennest” in Kortenhoef, Kortenhoefsedijk 145, 1241 LX, Kortenhoef. Tel. 035 656 23 44.

Aanvang is om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.


Laat een reactie achter