‘Natte reünie’ 2019: Nederland is nóóit af — langs oude en nieuwe Zuiderzeewerken

Van 29 juli tot en met 3 augustus 2019 voer de vloot via Spakenburg, Harderwijk, Elburg en Schokkerhaven naar de eindbestemming Kampen.

Het programmaboekje opent voor die week met:

“Beste deelnemers, 
 
Hierbij het programma van de ‘natte reünie’ 2019 van de Midgetclub.  De route loopt over de randmeren van Flevoland, het Ketelmeer en de IJssel, van Spakenburg tot Kampen.  We hebben voor een route van Zuid naar Noord gekozen omdat er dan de grootste kans op een bezeilde tocht is – binnen de vaargeul blijven is aanbevelenswaardig in verband met de aanwezigheid van fonteinkruid. Dit komt overal op het  IJsselmeer voor. Op de randmeren is echter een actief maaibeleid. Op de app ‘waterplantmelder’ kunt U zien waar voorzichtigheid geboden is.
Op de eerste avond van onze tocht is er een welkomstdiner in Spakenburg. De oprichter van de Midgetclub biedt ons hier het eerste drankje aan. Tijdens de tocht zullen we in ieder geval één keer vroeg moeten starten, nl. in Elburg. We varen dan naar Schokkerhaven, waar we om 14.00 worden opgehaald voor een bezoek aan het vroegere eiland Schokland. Onderweg zullen we ook een quiz organiseren — de vragen houden we nog even in portefeuille. De tocht wordt besloten met een afscheidsdiner in Kampen. Voordat echter de volgende (zaterdag)ochtend ieder zijns weegs gaat, drinken we in Kampen nog een kopje koffie met elkaar. Wij hebben veel plezier beleefd aan de voorbereidingen van deze tocht. We hopen dat u aan de tocht minstens evenveel plezier zult beleven.

 
De organisatoren,

Tjeerd  &  Durk “

 


6 reacties op “‘Natte reünie’ 2019: Nederland is nóóit af — langs oude en nieuwe Zuiderzeewerken”

  1. dxcwcm

  2. ggu4cb

  3. zer0eh

  4. dg91do

  5. zhd8ko

  6. k1y3ae

Laat een reactie achter